Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 34 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 34 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Diverse

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Categoria "Diverse" contine un numar de 0 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

Aceast Informare Este Efectuat Societatea

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 03 Aug 2020
Această informare este efectuată de SOCIETATEA NAȚIONALĂ A CĂRBUNELUI S.A., cu sediul în municipiul Ploiești, str. Buna Vestire, nr. 35, jud. Prahova, tel. +4 0730.916.389, e–mail sncfinanciar@yahoo.com, ce intenționează să solicite de la S.G.A. Brașov aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor „MODIFICARE PRIN DESFIINȚARE PARȚIALĂ A CĂII FERATE INDUSTRIALE AUGUSTIN”, amplasate în comuna Augustin, județul Brașov. Investiția este nouă, iar ca rezultat al procesului de producție NU vor rezulta ape uzate. NU se evacuează ape uzate în receptori naturali. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată sau tel 0730916389 , după data de24.07.2020.

ANUNT DE MEDIU- MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 24 Jul 2020
MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL titular al proiectului DEMOLARE ANEXA , anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare GOSPODAREASCA SI CONSTRUIRE TERASA ACOPERITA CU BUCATARIE SI GRATAR, NU SE SUPUNE EVALUARII DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI/ EVALUARII ADECVATE / EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA CORPURILOR DE APA, de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, in cadru procedurii de evaluare a impactului asupra mediului,pentru proiectul DEMOLARE propus a fi amplasat in Moara Vlasiei, Soseaua Eroilor nr. 26 , amplasamentului, ANEXA GOSPODAREASCA SI CONSTRUIRE TERASA ACOPERITA CU BUCATARIE SI GRATAR. Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov: Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii nr. 1, in zilele de luni - joi, intre orele 09-13 si vineri intre orele 09-12, precum si la urmatoarea adresa de internet: apmif.anpm.ro . Observatiile contestatiile publicului se primesc la sediul APM Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti , in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

ANUNT PUBLIC S.C. EXPLOATATIA AGRICOLA BIRDA S.R.L

Valabil in:
Diverse Timis
     Publicat in: 14 Jul 2020
ANUNT PUBLIC S.C. EXPLOATATIA AGRICOLA BIRDA S.R.L anunta intentia de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatile cu cod CAEN : 0164 Pregatirea semintelor, 0163 Activitati dupa recoltare , 0161- Activitati auxiliare pentru productia vegetala, desfasurate la punctul de lucru din Comuna Birda, Sat Birda, nr. 295 , Jud Timis

Pierdut Carnetul Student Facultatea Inginerie

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 13 Jul 2020
Am pierdut carnetul de student la facultatea de inginerie mecanica și mecatronica in metrou. Numele meu este Cristescu Beniamin

MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 10 Jul 2020
MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul DEMOLARE ANEXA GOSPODAREASCA SI CONSTRUIRE TEREASA ACOPERITA CU BUCATARIE SI GRATAR, propus a fi amplasat in Moara Vlasiei, Soseaua Eroilor nr. 26 , Ilfov . Informatii privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti.
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Romania Libera
Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Romania Libera) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea