Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 34 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 34 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Diverse

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Categoria "Diverse" contine un numar de 0 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

ANUNT PUBLIC S.C. EXPLOATATIA AGRICOLA BIRDA S.R.L

Valabil in:
Diverse Timis
     Publicat in: 14 Jul 2020
ANUNT PUBLIC S.C. EXPLOATATIA AGRICOLA BIRDA S.R.L anunta intentia de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatile cu cod CAEN : 0164 Pregatirea semintelor, 0163 Activitati dupa recoltare , 0161- Activitati auxiliare pentru productia vegetala, desfasurate la punctul de lucru din Comuna Birda, Sat Birda, nr. 295 , Jud Timis

Pierdut Carnetul Student Facultatea Inginerie

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 13 Jul 2020
Am pierdut carnetul de student la facultatea de inginerie mecanica și mecatronica in metrou. Numele meu este Cristescu Beniamin

Anunt Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 13 Jul 2020
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

SC OSCAR DOWNSTREAM SRL anuntă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul- „Construire statie mixta distributie carburanti (cabina statie, copertină pompe, platforme, spatii parcare, semnalistică, skid GPL, împrejmuire)”, propus a fi realizat în Pecica, str.601 nr.79, jud. Arad.

Informatiile privind propiectul propus pot fi consultate la sediul APM Arad din Arad, str. Splaiul Mures FN, jud. Arad si la sediul titularului din Măgurele, str. Atomistilor nr. 14, jud. Ilfov, în zilele de luni- vineri, între orele 900 – 1400.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Arad din Arad, str. Splaiul Muresului FN, jud. Arad.

Anunt Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 13 Jul 2020
ANUNT public privind decizia etapei de incadrare (ZEN LIVING APARTMENTS)

S.C. ZEN LIVING APARTMENTS S.R.L., titular al proiectului Desfiintare imobile existente, construire imobil S+P+9E+E10r+E11r – spatii comerciale, locuinte colective, imprejmuire teren si organizare de santier, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, Desfiintare imobile existente, construire imobil S+P+9E+E10r+E11r – spatii comerciale, locuinte colective, imprejmuire teren si organizare de santier, propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 6, Str. Splaiul Independentei, nr. 313C.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii nr.1, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00 – 12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro/.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 10 Jul 2020
MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul DEMOLARE ANEXA GOSPODAREASCA SI CONSTRUIRE TEREASA ACOPERITA CU BUCATARIE SI GRATAR, propus a fi amplasat in Moara Vlasiei, Soseaua Eroilor nr. 26 , Ilfov . Informatii privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti.

Irmex Titular Proiectului Construire Ansamblu

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 09 Jul 2020
SC IRMEX S.A., titular al proiectului CONSTRUIRE ANSAMBLU DE LOCUINȚE CU PARTIU SPECIAL PENTRU PROFESIUNI LIBERALE, FUNCȚIUNI COMERCIALE ȘI SERVICII LA NIVELURILE INFERIOARE – REGIM DE INALTIME CONFORMAT IN TREPTE DE LA 2S+P+1E LA 2S+P+12E+E TEHNIC RETRAS, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Bucuresti, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, pentru proiectul, propus a fi amplasat în Bucuresti, sector 2, Str.Blvd. Dimitrie Pompeiu, nr.2E, (fosta Fabrica de Glucoza, nr.7)

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 -12.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbuc.anpm.ro/.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

S.C. UMC SRL, cu sediul in str. Crizantemelor, nr. 27A

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 01 Jul 2020
S.C. UMC SRL, cu sediul in str. Crizantemelor, nr. 27A, sector 5, Bucuresti, inregistrata la O.N.R.C. J40/3673/1991, cu C.U.I. nr. RO 414037, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea ATELIER PRODUCTIE TIPOGRAFICA. Desfasurata in str. Crizantemelor ,nr 27A, sector 5, Bucuresti. Informatii se pot solicita la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BUCURESTI din sectorul 6, Aleea Lacul Morii nr. 1 ( Barajul Lacul Morii - in spatele benzinariei LUKOIL ), intre orele 900-1200, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M. Bucuresti in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

COFCO INTERNATIONAL ROMANIA S.R.L.

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 29 Jun 2020
COFCO INTERNATIONAL ROMANIA S.R.L. codul fiscal RO14863435, nr. de inmatriculare la O.N.R.C. J40/8679/2002, telefon +40318242220, fax +40318242222, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Extinderea bazei de depozitare cereale in vederea incarcarii cerealelor in barje" propus a fi amplasat in localitatea Calafat, zona balastiera, C.F. 33676, jud. Dolj. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Dolj, Str. Petru Rares, Nr. 1, Craiova, Cod 200349, jud. Dolj si la sediul COFCO INTERNATIONAL ROMANIA S.R.L., din municipiul Bucuresti, str. Sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, Oregon Park, Cladirea B, Et.5 sector 2, in zilele de luni - joi intre orele 08:00 si 16:00, iar vineri intre orele 08:00 si 14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Dolj, Str. Petru Rares, nr. 1, Craiova.

SOCIETATEA MARC-VIDANJ SRL

Valabil in:
Diverse Timis
     Publicat in: 26 Jun 2020
SOCIETATEA MARC-VIDANJ SRL ANUNTA INTENTIA DE OBTINERE A AUTORIZATIEI DE MEDIU PENTRU ACTIVITATEA CU COD CAEN 3700 COLCTAREA SI EPURAREA APELOR UZATE, desfasurata la punctul de lucru din SACALAZ, NR.469, JUD.TIMIS

Parohia Sf Nicolae Vladica,

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 23 Jun 2020
Parohia Sf Nicolae Vladica, prin SC Tipo Invest SRL , anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: MODIFICARI INTERIOARE PENTRU FUNCTIUNEA DE SPATII COMERCIALE, ALIMENTATIE PUBLICA SI SPATII CAZARE propus a fi executat in in Bucuresti S3, str Gabroveni nr 31/ Lipscani 68, Informatiile pivind proiectul porpus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia Mediului APM Bucuresti din Aleea Morii nr1 S6 Bucuresti si la sediul SC Tipo Invest SR, din str Blanari nr 16 Bucurest S3 in zilele de luni-vineri intre orele 9-12. Obesrvatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru Protectia Mediului APM Bucuresti.

Parohia Sf Nicolae Selari,

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 23 Jun 2020
Parohia Sf Nicolae Selari, prin SC Tipo Invest SRL , anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: MODIFICARI INTERIOARE PENTRU FUNCTIUNEA DE SPATII COMERCIALE, ALIMENTATIE PUBLICA SI SPATII CAZARE propus a fi executat in in Bucuresti S3, str Gabroveni nr 29/ Lipscani 66, Informatiile pivind proiectul porpus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia Mediului APM Bucuresti din Aleea Morii nr1 S6 Bucuresti si la sediul SC Tipo Invest SR, din str Blanari nr 16 Bucurest S3 in zilele de luni-vineri intre orele 9-12. Obesrvatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru Protectia Mediului APM Bucuresti.

MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 23 Jun 2020
MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Demolare Anexa Gospodareasca si Construire Tereasa Acoperita cu Bucatarie si Gratar, propus a fi amplasat in Moara Vlasiei, Soseaua Eroilor nr.26, Ilfov. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului ,Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti , si la sediul Primaria Moara Vlasiei, Soseaua Eroilor nr. 199.Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1 , Bucuresti.

ANUNT PUBLIC S.C. OMV PETROM SA

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 23 Jun 2020
ANUNT PUBLIC S.C. OMV PETROM SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "MODERNIZARE PARC 70 MORENI",propus a fi amplasat in municipiul Moreni, strada Parcuri - Parc 70, judetul Dambovita. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dambovita din municipiul Targoviste, str.Calea Ialomitei,nr.1, judetul Dambovita si la sediul primariei Moreni, in zilele de luni - vineri, intre orele 9.00 - 12.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dambovita.
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Romania Libera
Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Romania Libera) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Ultimele
Anunturi CITATII
publicate in ziarul Romania Libera
Numita Zaharia Sara este chemată în calitate de pârât la Judecătoria Călărași, cu sediul în Municipiul Călărași, str. București nr. 106, cod poștal 910068, județul Călărași, în data... [Continuare Citatie]
Parata CRISTIA IULIANA RAMONA cu ultimul domiciliu cunoscut in localitatea SAT/COM. lUNCA bANULUI, JUDETUL vASLUI este citata la Judecatoria Husi in data de 15.09.2020 ora 10.00 in dosarull nr.3219/24... [Continuare Citatie]
Parata BIRCA MARIA ( cunoscuta ca Maica Natamuela) cu ultimul domiciliu cunoscut in localitatea Poarta Alba, com. Poarta Alba, jud. Constanta ( la Manastirea Poarta Alba) este citata la Judecatoria Hu... [Continuare Citatie]
Numita Gheorghe Simona, cu domiciliu in Com. Bratovoiesti, sat. Bratovoiesti, nr. 332, jud. Dolj, este citata la Judecatoria Craiova, dosar nr. 15151/215/2019, complet CMF 6, la data de 23.07.2020, or... [Continuare Citatie]

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea