Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 34 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 34 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Diverse

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Categoria "Diverse" contine un numar de 0 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

Anunt public privind depunerea solicitarii

Valabil in:
Diverse Constanta
     Publicat in: 25 Nov 2020
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu (titularul proiectului) CERNISENCU ALEXANDRU, cu domiciliul municipiul Constanta,str.Teleajen nr. 13B, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:CONSTRUIRE IMOBIL P+2E+3Eretras-LOCUINTA MULTIFAMILIALA CU SPATII COMERCIALE LA PARTER", amplasat in municipiul Constanta,str. Voievozilor nr. 13, judetul Constanta. lnformatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta: municipiul Constanta, str.Unirii nr.23 si la CERNISENCU ALEXANDRU, cu domiciliul municipiul Constanta, str.Teleajen nr.13B,in zilele de luni-vineri , intre orele 9,00 - 13,00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia medi ului Constanta .

DEPUNERE solicitarede emitere a acordului de Mediu

Valabil in:
Diverse Arges
     Publicat in: 25 Nov 2020
SC METRO CASH & CARRY ROMANIA SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE PUT ALIMENTARE CU APA - COMPLEX COMERCIAL METRO PITESTI, propus a fi amplasat in comuna Bradu, sat Geamana, DN65B, km 107, jud. Arges. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Arges, str. Egalitatii, nr. 50A, Pitesti, jud. Arges si la sediul SC METRO CASH & CARRY ROMANIA SRL din Bucuresti, Bd. Theodor Pallady, nr. 51N, bl. C6, sc. A, in zilele de luni pana joi, intre orele 9-13. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Arges, str. Egalitatii, nr. 50A, Pitesti, jud. Arges.

KAUFLAND ROMANIA S.C.S., persoana juridica romana

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 25 Nov 2020
KAUFLAND ROMANIA S.C.S., persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, Sect.2, Str. Barbu Vacarescu, nr. 120-144, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/17052/12.12.2003, avand CUI-15991149 atribut fiscal R, proprietar al terenului situat in Municipiul Bucuresti, Sect.6, Drumul Ciorogarla nr.223-233 in suprafata de 24.230mp, anunta publicul interesat asupra elaborarii documentatiei de urbanism-P.U.D. -Construire complex comercial tip hypermarket cu regim de inaltime P+1E partial, anexe interioare si exterioare, amenajare accese rutiere si pietonale, racorduri la drumurile publice, imprejmuire teren si organizare executare lucrari-. Publicul interesat este rugat sa trimita observatii/ comentarii in scris, prin posta la adresa: Primaria Sectorului 6, Calea Plevnei nr. 147-149, Sect.6, in atentia Departamentului Arhitect Șef, Serviciul Urbanism, Amenajarea Teritoriului si Autorizatii in Constructii. Consultarea publicului se va realiza pentru o perioada de 30 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

Kaufland Romania Persoana Juridic Sediul

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 25 Nov 2020
KAUFLAND ROMANIA S.C.S., persoana juridică română cu sediul în București, Sectorul 2, Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/17052/12.12.2003, având CUI 15991149 atribut fiscal R, proprietar al terenului situat în Municipiul București, Sector 6, Drumul Ciorogârla nr. 223-233; , în suprafață de 24.230 mp, anunță publicul interesat asupra elaborării documentației de urbanism P.U.D. ”Construire complex comercial tip hypermarket cu regim de înălțime P+1E parțial, anexe interioare și exterioare, amenajare accese rutiere și pietonale, racorduri la drumurile publice, împrejmuire teren și organizare executare lucrări”. Publicul interesat este rugat să trimită observații/comentarii în scris, prin poștă la adresa: Primăria Sectorului 6, Calea Plevnei nr. 147-149, Sector 6, în atenția Departamentului Arhitect Șef, Serviciul Urbanism, Amenajarea Teritoriului și Autorizații în Construcții. Consultarea publicului se va realiza pentru o perioadă de 30 zile calendaristice de la data publicării anunțului.

ANUNT public privind decizia etapei de incadrare

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 25 Nov 2020
ANUNT public privind decizia etapei de incadrare (Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabil si trotuare) si amenajare locuri de parcare - Șos. Oltenitei) Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti prin Directia Dezvoltare - Serviciul Investitii, titular al proiectului Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabile si trotuare) si amenajare locuri de parcare - Șos Oltenitei (tronson cuprins intre Piata Sudului si City Mall), anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabile si trotuare) si amenajare locuri de parcare - Șos Oltenitei (tronson cuprins intre Piata Sudului si City Mall), propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 4, Șoseaua Oltenitei, F.N., tronson cuprins intre Piata Sudului si City Mall. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii nr.1, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00 - 12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro/. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

SPECIAL BOUTIQUE STYLE SRL,

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 25 Nov 2020
SPECIAL BOUTIQUE STYLE SRL, titular al activitatii -Fabricarea de mobila n.c.a.-, cod CAEN 3109, desfasurata in Bucuresti, sector 6, B-dul Iuliu Maniu nr. 187, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, intre orele 9:00 - 12:00. Observatiile publicului, formulate in scris, se primesc zilnic, la sediul APM Bucuresti, timp de 10 zile de la data aparitiei anuntului.

Anunt Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 25 Nov 2020
ANUNT public privind decizia etapei de incadrare (Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabil si trotuare) și amenajare locuri de parcare – Șos. Olteniței)

Sectorul 4 al Municipiului București prin Direcția Dezvoltare – Serviciul Investiții, titular al proiectului Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabile și trotuare) și amenajare locuri de parcare – Șos Olteniței (tronson cuprins între Piața Sudului și City Mall), anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabile și trotuare) și amenajare locuri de parcare – Șos Olteniței (tronson cuprins între Piața Sudului și City Mall), propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 4, Șoseaua Olteniței, F.N., tronson cuprins intre Piața Sudului și City Mall.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii nr.1, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00 – 12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro/.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Informare Conformitate Prevederile Legii

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 24 Nov 2020
INFORMARE

In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, SC PROFI PRINT PRODUCTION SRL, intentioneaza sa solicite de la A.N. “Apele Romane” - Directia Apelor Buzau Ialomita, aviz de gospodarire a apelor / aviz de amplasament, pentru realizarea lucrarilor:
“ Extinderea capacitatii de productie publicitara a Societatii Profi Print Production SRL prin crearea de noi spatii de depozitare si dotarea spatiilor de productie cu echipamente performante” in Judet Calarasi, Fundulea – T40/4, P3 – nr. Cad. 813, c.f. 22500
Aceasta investitie este existenta
Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.
Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa Sat Branesti, Comuna Branesti, Soseaua Garii, Nr. 8, Etaj 1, Judetul Ilfov dupa data de 24.11.2020.Nota: Anuntul se publica intr-un ziar si se afiseaza la Primaria UAT-ului pe teritoriul caruia se va implemanta proiectul

Romgaz Filiala Inmagazinare Gaze Naturale

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 24 Nov 2020
S.N.G.N ROMGAZ S.A - FILIALA DE INMAGAZINARE GAZE NATURALE DEPOGAZ PLOIESTI S.R.L., anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de emitere a a acordului de mediu pentru proiectul: ”SISTEMATIZARE COLECTOARE ASPIRATIE/REFULARE GAZE STATIE DE COMPRIMARE BUTIMANU” propus a fi amplasat in com. BUTIMANU, satul BUTIMANU, jud DAMBOVITA.
Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dambovita din municipiul TARGOVISTE, str. CALEA IALOMITEI, nr.1, jud. Dambovita, in zilele de luni – joi , intre orele 9 – 15 si vineri intre orele 9 -13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.
Publicul interesat poate inainta observatii/comentarii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei de Protectia Mediului Dambovita.

DECLARATIE. Subsemnata Andone Stela,

Valabil in:
Diverse Timis
     Publicat in: 16 Nov 2020
DECLARATIE. Subsemnata Andone Stela, cetatean roman, nascut la data de 29.10.1952, domiciliat in Timisoara, str.Evliya Celebi, nr.2, Ap.5, posesor al C.I., seria TZ, nr. 253171, eliberat de SPCLEP Timisoara, la data de 29.10.2015, CNP 2521029354823, in baza art. 1108 Cod civil, in termenul legal de optiune succesorala, declar in baza Testamentului olograf din data da de 19.01.2019, legalizat sub numarul 1850 din data de 16.11.2020 de catre SPN PATRASCANU SI Asociatii din Iasi ca accept succesiunea defunctei Panaitescu Elena Sanda, cu ultim domiciliu in localitatea Timisoara, str. Craiova nr.4, apart.1, jud.Timis decedata la data de 16.11.2019, conform Certificatului de Deces seria D.10.numar 829111, emis de Directia de Evidenta a Persoanelor din Municipiul Timisoara. DECLARANT, ANDONE STELA

Anunt public privind dezbaterea publica

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 06 Nov 2020
Anunt public privind dezbaterea publica Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului si a studiului de evaluare adecvata in cadrul procedurii de revizuire a acordului de mediu pentru modificarile aduse proiectului "Drum expres Craiova-Pitesti", propus a fi amplasat pe teritoriul judetelor Dolj, Olt si Arges. Tipul deciziei posibile luate de catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului poate fi emiterea acordului de mediu revizuit sau respingerea solicitarii de emitere a acordului de mediu revizuit. Documentele mentionate sunt disponibile la umatoarea adresa de internet www.anpm.ro, la sectiunea Reglementari/Acordul de mediu/Documentatii procedura EIA si EA, cat si pe site-ul CNAIR. Avand in vedere Hotararea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta nr. 52 din 05.11.2020 privind stabilirea unor masuri suplimentare necesar a fi aplicate pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID - 19: - Raportul privind impactul asupra mediului si Studiul de evaluare adecvata, pot fi consultate doar electronic. - Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate la sediul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului: str. Splaiul Independentei nr. 294, sector 6, Bucuresti, la FAX 021/2071103 cat si pe adresa de email autorizari@anpm.ro, pana la data de 08.12.2020.

Bobeica S. Mihail, astazi este despre tine.- 6 NOV

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 27 Oct 2020
Bobeica S. Mihail, astazi este despre tine. La multi ani frumosi si sanatosi! Fiiecare an este o carte cu 365 de pagini goale, creeaza in fiecare zi o capodopera folosind toate culorile vietii, iar in timp ce scrii, zambeste! Pijury blof.

Anunt Public la Procedura de autorizare

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 26 Oct 2020
MULTIBRAND MANAGEMENT & CONSULTING SRL, titular al activitatii "Intretinerea si repararea autovehiculelor" cod CAEN 4520, desfasurata in Bucuresti, sector 3, str. Nicolae Teclu nr. 5, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, intre orele 9:00 - 13:00. Observatiile publicului, formulate in scris, se primesc de luni ÷ vineri, la sediul APM Bucuresti, timp de 10 zile de la data aparitiei anuntului.

Anunt Public la Procedura de autorizare

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 26 Oct 2020
A&A PREMIUM GARAGE SRL, titular al activitatii "Intretinerea si repararea autovehiculelor" cod CAEN 4520, desfasurata in Ilfov, Tunari, str. Stefan Cel Mare nr. 116, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu . Informatii privind impactul asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Ilfov din Bucuresti, sector 6, aleea Lacul Morii nr 1, intre orele 9:00 - 13:00. Observatiile publicului, formulate in scris, se primesc la sediul APM Ilfov, timp de 10 zile de la data aparitiei anuntului.
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Romania Libera
Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Romania Libera) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Ultimele
Anunturi CITATII
publicate in ziarul Romania Libera
Somatie Emisa 07.07.2020 Se aduce la cunostinta celor interesati ca petenta TATUSESCU (fosta BELDIE) CRISTINA a solicitat Judecatoriei Brasov sa constate ca a dobandit prin uzucapiune dreptul de propr... [Continuare Citatie]
ANDRAS VIORICA ESTE CITATĂ ÎN 17.12.2020 , LA JUDECĂTORIA TURDA ,ÎN DOSAR CIVIL NR.7170/328/2019 PENTRU SUCCESIUNE.... [Continuare Citatie]
PATAKI IULIU ,PATAKI ELISABETA,CĂSĂTORITĂ GERGELY,PATAKI MARIA, CĂSĂTORITĂ FODOR, INCZE IOSIF,INCZE PAUL,INCZE LUDOVIC, RAȚIU IDA, CĂSĂTORITĂ CU TULBURAN CAROL SUNT CITAȚI ÎN 7.12.2020, LA... [Continuare Citatie]
TYOREAN KOSZTANTIN, KICSINAS MARIA, KICSINAS SZUSZANNA, KICSINAS MARIA, SOȚIA LUI KRISAN IOAN SUNT CITAȚI ÎN 4.12.2020, LA JUDECĂTORIA TURDA ,ÎN DOSAR CIVIL NR. 4418/328/2018 PENTRU UZUCAPIUNE .... [Continuare Citatie]
PATRASCU LUCIA OCTAVIA CU ULTIMUL DOMICILIU CUNOSCUT IN TIMISOARA, B-DUL TAKE IONESCU, NR.10-16, JUD.TIMIS, ESTE CITATA LA JUDECATORIA TURDA PE DATA DE 19.01.2021, ora10.00 IN CALITATE DE PARATA IN D... [Continuare Citatie]
FAGADAR MARIA, PRESECAN SILVESTRU, GIRBOVAN ANA, BICHIS NASTASIA, PRESECAN MELINTIA, PRESECAN VASILE, TODEA ALEXANDRU LUI VASILE, RUS MARIA, TODEA NICOLAE LUI VASILE, BUDAI ANASTASIA, CRISAN VASILE LU... [Continuare Citatie]
Judecatoria OLTENITA Bd. Tineretului nr. 123 sala 1 DOSAR NR. 4735/269/2020 CITATIE emisa la 26.10.2020 GEAMBASU MARIA si GEAMBASU ION, cu ultimul domiciliu in sat CURCANI sunt chemati in aceasta inst... [Continuare Citatie]
Admite actiunea civila formulata de reclamanta Ciobanu Elena, domiciliata in satul Valea Grecului, com.Duda Epureni, jud.Vaslui in contradictoriu cu paratii si Birca Maria (Maica Natamuela), cu ultimu... [Continuare Citatie]

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea