Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 34 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 34 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Citatii
Dosar nr. 1796/295/2020, Judecatoria Sannicolau Mare,

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

 

Detalii pentru anuntul "Dosar nr. 1796/295/2020, Judecatoria Sannicolau Mare,":
Categoria: Citatii Judet:
Citatii Arad
Data publicarii: 14 Jan 2021 Expira pe: 13 Feb 2021
Textul anuntului:
Dosar nr. 1796/295/2020, Judecatoria Sannicolau Mare, prin care se aduce la cunostiinta tuturor celor interesati ca petentii ANDREI NICOLAE si ANDREI ONITA, cu domiciliul procedural ales in Timisoara, str. Coriolan Brediceanu, nr. 9, ap. 2, jud. Timis, au formulat actiune civila necontencioasa - de uzucapiune, prin care solicita instantei ca in urma derularii necontencioase prevazute de art. 130 din Decretul Lege 115/1938: sa constate ca au dobandit ca bun propriu dreptul de proprietate prin uzucapiune, dreptul de proprietate asupra cotei de 16/32 din imobilul inscris in CF nr. 402842 Lovrin, nr. cad. 1390/b, nr. crt. B1 si B2, detinut anterior de numitele Appler Magdalena si Weber Dorothea si, in consecinta, sa dispuneti intabularea in cartea funciara a dreptului petentilor de proprietate dobandit prin uzucapiune. In baza art. 1051 NCPC toti cei interesati sunt invitati sa faca opozitie, cu precizarea ca, in caz contrar, in termen de 30 de zile de la emiterea celei din urma publicatii se va trece la judecarea cererii.

 

Ultimele anunturi din categoria Citatii

Patrascu Lucia Octavia Ultimul Domiciliu

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 22 Jan 2021
PATRASCU LUCIA OCTAVIA CU ULTIMUL DOMICILIU CUNOSCUT IN TIMISOARA, B-DUL TAKE IONESCU, NR.10-16, JUD.TIMIS, ESTE CITATA LA JUDECATORIA TURDA PE DATA DE 16.032021, ora10.00 IN CALITATE DE PARATA IN DOSAR C.NR.3340/328/2019.

Numitul Mihai Mihai Ultimul Domiciliu Cunoscut

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 20 Jan 2021
Numitul Mihai Dănuț Mihai, cu ultimul domiciliu cunoscut în mun.Caracal, str.Neagoe Basarab, nr.36, județul Olt, este citat la Tribunalul Olt, pe data de 17.02.2021, ora 9,00, Completul cf2a, Sala 4, în calitate de pârât în dosarul civil nr.1503/104/2020, în procesul de deschidere procedură adopție a copilului Mihai Mihai Ionuț, cu reclamanta D.G.A.S.P.C. Olt. Vă punem în vedere să vă prezentați personal la instanță pentru a vă exprima consimțământul la adopție.

Soma Vedere Iunea Civil Formulat Petentul

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 20 Jan 2021
Somaţie: Având în vedere acţiunea civilă formulată de către petentul Găinuţă Ciprian,cu domiciliul în com.Livezile,sat Dolaţ,str.Margaretelor,nr.3,jud.Timiş,având ca obiiect uzucapiune,înregistrată pe rolul Judecătoriei Deta sub dosar nr.1632/220/2020,prin care a solicitat constatatrea dreptului de proprietate prin uzucapiune asupra imobilului înscris în C.F.nr.401861 Livezile(provenită din conversia pe hârtie a C.F.1248 Dolaţ) cu nr.topografic 251/a/1/1/a/15,constând în teren în suprafaţă totală de 1439mp,imobil situat în com.Livezile,sat Dolaţ,str.Margaretelor,nr.3(nr.vechi 342),jud.Timiş,aflat în porprietatea tabulară a numitei Milin Emilia,decedată la data de 20.10.977,în Timişoara,jud.Timiş,cu ultimul domiciliu în com.Livezile,sat Dolaţ,nr.342,jud.Timiş.SOMĂM pe toţi cei interesaţi să formuleze OPOZIŢIE la prezenta acţiune,în termen de 1 lună de la data publicării acestui anunţ,care se vor comunica în scris,la această instanţă,urmând a se menţiona numărul de dosar indicat mai sus.În cazul în care,nu se va formula opoziţie în termen de 1(unu)lună de la data ultimei publicaţii,instanţa va soluţiona cererea.
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Romania Libera
Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Romania Libera) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Ultimele
Anunturi CITATII
publicate in ziarul Romania Libera
PATRASCU LUCIA OCTAVIA CU ULTIMUL DOMICILIU CUNOSCUT IN TIMISOARA, B-DUL TAKE IONESCU, NR.10-16, JUD.TIMIS, ESTE CITATA LA JUDECATORIA TURDA PE DATA DE 16.032021, ora10.00 IN CALITATE DE PARATA IN DO... [Continuare Citatie]
Numitul Mihai Dănuț Mihai, cu ultimul domiciliu cunoscut în mun.Caracal, str.Neagoe Basarab, nr.36, județul Olt, este citat la Tribunalul Olt, pe data de 17.02.2021, ora 9,00, Completul cf2a, Sala... [Continuare Citatie]
Somaţie: Având în vedere acţiunea civilă formulată de către petentul Găinuţă Ciprian,cu domiciliul în com.Livezile,sat Dolaţ,str.Margaretelor,nr.3,jud.Timiş,având ca obiiect uzucapiune,... [Continuare Citatie]
Dosar nr. 1796/295/2020, Judecatoria Sannicolau Mare, prin care se aduce la cunostiinta tuturor celor interesati ca petentii ANDREI NICOLAE si ANDREI ONITA, cu domiciliul procedural ales in Timisoara,... [Continuare Citatie]

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea