Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact

Anunturi Citatii / Somatii
CITARE TULCEA

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

 

Detalii pentru anuntul "CITARE TULCEA":
Categoria: Citatii / Somatii Judet:
Citatii / Somatii Tulcea
Data publicarii: 14 Apr 2021 Expira pe: 14 May 2021
Textul anuntului:
Se citeaza DRAGOMIR ALEXANDRA din sat Turda, jud. Tulcea, LUPU NICULINA din mun. Tulcea, SUSANU EUGENIA si UNGUREANU MARIANA din mun. Pitesti in cauza succesiune privind pe defuncta UNGUREANU MARIA decedata la data de 05.06.1997 avand ultimul domiciliu in sat Turda, jud. Tulcea, pentru data de 10.05.2021 la sediul Biroului Notarial Individual Mariana Mocanu din oras Babadag, jud. Tulcea.

 

Ultimele anunturi din categoria Citatii / Somatii

CITATIE Brasov. Se aduce la cunostinta celor interesati ca petentii

Valabil in:
Citatii / Somatii Brasov
     Publicat in: 07 May 2021
Se aduce la cunostinta celor interesati ca petentii Mirea Nina si Mirea Rovim Florin au solicitat Judecatoriei Brasov, in dosarul 24631/197/2020, sa se constate ca au dobandit dreptul de proprietate prin uzucapiune asupra: - imobilului teren extravilan situat in comuna Crizbav, jud. Brasov, inscris in CF nr. 4118 al comunei Crizbav, identificat la Al, nr topografic (4118) in suprafata de 9.000 mp, - imobilului teren extravilan situat in comuna Crizbav, jud. Brasov, inscris in CF nr. 250 al comunei Crizbav, identificat la Al, nr topografic (250) in suprafata de 19.000 mp; - imobilului teren extravilan situat in comuna Crizbav, jud. Brasov, inscris in CF nr. 15 al comunei Crizbav, identificat la Al, nr topografic (15) in suprafata de 4.900 mp; - imobilului teren extravilan situat in comuna Crizbav, jud. Brasov, inscris in CF nr. 457 al comunei Crizbav, identificat la Al. nr topografic (457) in suprafata de 7.000 mp; - imobilului teren extravilan situat in comuna Crizbav, jud, Brasov, inscris in CF nr. 932 al comunei Crizbav, identificat la Al, nr topografic (932) in suprafata de 3.900 mp: - imobilului teren extravilan situat in comuna Crizbav, jud Brasov, inscris in CF nr. 799 al comunei Crizbav, identificat la Al, nr topografic (799) in suprafata de 1.000 mp si - imobilului teren extravilan situat in comuna Crizbav, jud. Brasov, inscris in CF nr. 701 al comunei Crizbav, identificat la Al, nr topografic (701) in suprafata de 4.900 mp.
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Romania Libera
Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Romania Libera) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Ultimele
Anunturi CITATII
publicate in ziarul Romania Libera
Se aduce la cunostinta celor interesati ca petentii Mirea Nina si Mirea Rovim Florin au solicitat Judecatoriei Brasov, in dosarul 24631/197/2020, sa se constate ca au dobandit dreptul de proprietate p... [Continuare Citatie]
Se citeaza DRAGOMIR ALEXANDRA din sat Turda, jud. Tulcea, LUPU NICULINA din mun. Tulcea, SUSANU EUGENIA si UNGUREANU MARIANA din mun. Pitesti in cauza succesiune privind pe defuncta UNGUREANU MARIA de... [Continuare Citatie]

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea