Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact

Anunturi Anunt de Mediu

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi®, Ziarul Locuri de Munca®, Ziarul Anunt de Mediu®, Ziarul Juridic (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

ANUNT PUBLIC ANPM SIBIU - ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Mar 2023
AS 24 TANKSERVICE SRL cu sediul in Bucuresti, The Landmark - Building C - Floor 5, Str. Vasile Alecsandri Nr. 4, sector 1, jud. Ilfov anunta intentia de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitatea cu cod CAEN (rev 2) 4730 - Comert cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate, desfasurata la punctul de lucru din Saliste, DN1, km. 330, jud. Sibiu

Depunere solicitarii de emitere a acordului de mediu- Ziarul Anunt de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Mar 2023
S.C. GAZTUB ENTERPRISE S.R.L., anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ,, DEMONTARE CONDUCTA DE GAZ STREJESTI- PITESTI, CU NUMERELE SAP 10236107/0/1 SI 10236108/0/1", propus a fi amplasat in comuna Teslui Olt, Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Morosanu, nr.3, in zilele de luni - vineri intre orele 9- 14 si la adresa titularului S.C. GAZTUB ENTERPRISE S.R.L. din Voluntari, str. Tudor Arghezi, nr. 15, tarlaua 11, parcela 237, lot A, judetul Ilfov de luni - vineri intre orele 9 - 14, Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Olt.

ANUNT PUBLIC APM Cluj Napoca. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 08 Mar 2023
S.C. WORT UND MAN S.R.L In conformitate cu O.U.G 195/2005 privind protectia mediului, aprobata prin Legea 265/2006, cu modificarile si completarile ulterioare si Ord. 1798/2007, SC WORT UND MAN S.R.L anunta inceperea demersurilor in vederea obtinerii autorizatiei de mediu pentru obiectivul fabricarea parfumurilor si a produselor cosmetice din localitatea Cluj Napoca str Emil Racovita nr 44 Eventualele sugestii si reclamatii se vor depune la sediul APM Cluj, Calea Dorobantilor nr. 99, in zilele de luni - joi:9.00-16.30; vineri: 9.00-14.00

APM BRASOV. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 08 Mar 2023
Societatea comerciala STOP UNU SRL cu sediul social in jud. Brasov, com. Sanpetru, sat Sanpetru, str. Zaharia Barsan, DJ 6, Obiectiv 2, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtintinere a Autorizatiei de mediu pentru activitatea cod CAEN Rev. 2: 4730 - Comert cu amanuntul a carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate, desfasurata la punctul de lucru din jud. jud. Brasov, com. Sanpetru, sat Sanpetru, str. Zaharia Barsan, DJ 6. Observatiile publicului se primesc in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr. 3, pe toata perioada de derulare a procedurii de obtinere a autorizatiei de mediu.

APM ALBA Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 08 Mar 2023
Anunt public privind decizia etapei de incadrare COMUNA SALCIUA, titular al proiectului RETEA DE CANALIZARE MENAJERA SI STATIE DE EPURARE, COMUNA SALCIUA, JUDETUL ALBA, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Alba, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului fara evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul RETEA CANALIZARE MENAJERA SI STATIE DE EPURARE, COMUNA SALCIUA, JUDETUL ALBA, propus a fi amplasat in com. Salciua, intravilan si extravilan, jud.Alba. 1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba din mun. Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7B, in zilele de luni -joi, intre orele 09 - 14.30 si vineri intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet: apmab.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 08 Mar 2023
TABACARU LIVIU-CATALIN, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "CONSTRUIRE CLADIRE HALA METALICA REGIM "P+E1+ IMPREJMUIRE" CU FUNCTIUNEA - DEPOZITARE, REPARATII ȘI INTRETINERE UTILAJE SI UTILITATI: BRANSAMENT ELECTRIC, BAZIN VIDANJABIL ETANS, PUT + CAMIN HIDROFOR, GAZE NATURALE, ORGANIZARE DE SANTIER" , propus a fi amplasat in TARLA 84, PARCELA 386 /2, LOT 1, COM. GRUIU, SAT. LIPIA, JUD. ILFOV. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii Nr. 1 Sector 6 Bucuresti si la sediul RKU UNION, str. Elena Doamna, nr 12, Ploiesti, Prahova, in zilele de luni-vineri, intre orele 10:00 - 16:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov din strada Aleea Lacul Morii nr 1, Sector 6 Bucuresti, email office@apmif.anpm.ro

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2023
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. PF ROBU IULIAN anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul EXTINDERE MODIFICARI INTERIOARE SI EXTERIOARE SALON EVENIMENTE S+P+2E+TERASA, AMENAJARE INCINTA SI ORGANIZARE DE SANTIER propus a fi amplasat in comuna Chiajna, sat Dudu, str Rezervelor nr 64bis, nr cad. 57353,57353- C1, 52494- C1, judetul Ilfov Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Ilfov, din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, si la sediul titularului din sat Dudu Comuna Chiajna str I L Caragiale nr. 56, Ilfov. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Ilfov.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2023
Anunt public privind dezbaterea publica S.C. INTENS PREST SRL, cu sediul in Pitesti, str. Lanariei (noua), nr. 6, judetul Arges, anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, pentru proiectul "Exploatare agregate minerale cu redare in circuitul agricol (la maxim 1 m fata de nivelul panzei freatice) - pante accesibile utilajelor agricole", propus a fi amplasat in comuna Crangurile , satul Patroaia Deal, judetul Dambovita. Tipul deciziei posibile luate de A.P.M. Dambovita poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu. Documentatia supusa dezbaterii (raportul privind impactul asupra mediului) este afisata pe site-ul APM Dambovita: http:/www.anpm.ro/ro/web/ apm-dambovita. Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la sediul Primariei Crangurile, in data de 07.04.2023, incepand cu orele 14.00 Observatiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc in scris ( in termen de 30 zile de la data publicarii anuntului) la adresa de e-mail: office@apmdb.anpm.ro sau la sediul APM Dambovita din municipiul Targoviste, str. Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita, pana la data de 06.04.2023.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2023
SC CITY OF MARA DOI SA, titular al proiectului "CONSTRUIRE ANSAMBLU CLADIRI REZIDENTIALE CU SERVICII SI COMERT LA PARTER CU REGIM DE INALTIME S+P+11E, ACCES AUTO, AMENAJARI EXTERIOARE SI BRANSAMENTE UTILITATI", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Timis de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, evaluarii adecvate si evaluarii impactului asupra corpurilor de apa in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "CONSTRUIRE ANSAMBLU CLADIRI REZIDENTIALE CU SERVICII SI COMERT LA PARTER CU REGIM DE INALTIME S+P+11E, ACCES AUTO, AMENAJARI EXTERIOARE SI BRANSAMENTE UTILITATI" propus a fi amplasat in Timisoara, str. Circumvalatiunii nr. 1, teren identificat prin extras CF 455004, judetul Timis.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Timis din municipiul Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu nr. 18-18A, in zilele de luni - joi intre orele 8.00 - 16.30, vineri intre orele 8.00 - 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro - Sectiunea Acorduri de mediu.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2023
In conformitate cu OUG 195/2005 privind protectia mediului, aprobata prin Legea 265/2006, cu modificarile si completarile ulterioare si Ord. 1798/2007 SC.BASARABIA IMPORT EXPORT SRL anunta inceperea demersurilor inn vederea obtinerii autorizatiei de mediu pentru obiectivul: EXTINDERE LAC PISCICOL SI AGREMENTARE MALURI, PERIMETRUL BASA 7, din localitatea Gligoresti, comuna Luna, extravilan, fnr., jud.Cluj. Eventualele sugestii si reclamatii se vor depune la sediul APM Cluj, Calea Dorobantilor nr.99, in zilele de luni-joi: 9,00-16,30; vineri: 9,00-14,00

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2023
Societatea CRISTINA PROD COMIMPEX S.R.L., titular al activitatii Cod CAEN 5510 - Hoteluri si alte facilitati de cazare, desfasurata in com. Arefu, sat Capatanenii Ungureni, jud. Arges, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de reautorizare a activitatilor din punct de vedere al mediului. Eventualele contestatii/observatii se pot depune la sediul APM APM Arges, Strada Egalitatii 50A, Pitesti, jud. Arges.

Anunt Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2023
Anunt public privind depunerea
solicitarii de emitere a acordului de mediu

SC OMV PETROM SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru: Lucrari de abandonare aferente sondei 640 Calacea propus a fi amplasat in com. Ortisoara, extravilan loc. Calacea, CF 106064, nr. cad./top.106064, jud. Timis.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Timis, localitatea Timisoara, str. Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, jud. Timis si la adesa titularului din Bucuresti, str. Coralilor, nr. 22, sector 1, in zilele de luni-joi, intre orele 8:00-16:30 si vineri intre orele 8:00-14:00.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis.

Anunt Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2023
Anunt public privind depunerea
solicitarii de emitere a acordului de mediu

SC OMV PETROM SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru: Lucrari de abandonare aferente sondei 6032 Calacea, propus a fi amplasat in com. Ortisoara, extravilan loc. Calacea, CF 105960, nr. cad./top.105960, jud. Timis.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Timis,localitatea Timisoara, str. Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, jud. Timis si la adesa titularului din Bucuresti, str. Coralilor, nr. 22, sector 1, in zilele de luni-joi, intre orele 8:00-16:30 si vineri intre orele 8:00-14:00.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis.

Anunt Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2023
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediuOMV PETROM SA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Lucrări de abandonare aferente sondei 688 Calacea, propus a fi amplasat in extravilanul comunei Satchinez, CF nr. 402626, jud. Timiș.
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timiș, Municipiul Timișoara, B-dul Liviu Rebreanu nr. 18-18A, jud. Timiș și la sediul titularului, municipiul Timișoara, str. Coriolan Brediceanu, nr. 10C, jud. Timis, in zilele de luni-joi intre orele 8:00-16:30, vineri intre orele 8:00-14:00.
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timiș.

Anunt Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2023
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. SC OMV PETROM SA anunta publicul interesat asupra:depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:Lucrari de abandonare aferente.103-Cherestur Nord, propus a fi amplasat in:localitatea Beba Veche, CF.nr.402745-Beba Veche-jud. Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la:sediul Agentiei pentru Protectia Mediului.Timis, municipiul Timisoara, B-dul.Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud.Timis si la sediul din:Bucuresti, str.Coralilor, in zilele de:luni-joi, intre orele:8:00-16:30, vineri intre orele:8:00-14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la:sediul APM.Timis.

Arhitect Trimbitas Varjan Zlatiborca Varjan

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2023
SC ARHITECT TRIMBITAS SRL pentru VARJAN ZLATIBORCA, VARJAN ALEXANDRU, TIGU GHEORGHE SABIN MILENCO, loc. Timisoara str. Martir M. Todorov, nr. 2, jud. Timis, anunta elaborarea primei versiuni a planului Elaborare PUZ "Dezvoltare zona mixta" in loc. Timisoara, str. Maresal Constantin Prezan-Mures-Florin Medelet, CF nr. 420896, nr. cad. 420896,CF nr. 420897, nr. cad. 420897, CF nr. 420898, nr. cad. 420898, jud. Timis, si declansarea etapei de incadrare pentru obtinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a planului se poate realiza in loc. Timisoara str. Martir M. Todorov, nr. 2, jud. Timis, tel. 0744698012, zilnic intre orele 9.00-17.00. Comentariile si sugestiile se vor transmite in scris la sediul APM Timis, str. Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, in termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunt.

Titularii Sabau Ovidiu Ioan Sotia Sabau

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2023
Titularii SABAU OVIDIU IOAN si sotia SABAU DANIELA MARIA anunta publicul interesat asupra declansarii etapei de incadrare cf. HG 1076/2004 privind procedura evaluarii de mediu pentru planuri si programe, in vederea obtinerii avizului de mediu pentru proiectul Elaborare P.U.Z pentru INTRODUCERE TEREN IN INTRAVILAN, PARCELARE PENTRU CONSTRUIRE LOCUINTE, amplasat in comuna Ciurila, sat Salicea, judetul Cluj. Proiectul poate fi consultat la sediul A.P.M Cluj, Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor, nr. 99 din data 26.04.2021 intre orele 10,00-13,00 si sediul S.C. UPVISION S.R.L Cluj-Napoca, str. Napoca, nr.12, ap.4, jud. Cluj, luni - vineri intre orele 10,00-13,00. Publicul interesat poate transmite, in scris, comentarii si sugestii, pana la data de 14.05.2021, la A.P.M. Cluj, Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor, nr. 99, e-mail: office@apmcj.anpm.ro, in zilele de luni - vineri intre orele 10,00-13,00.

Ferma Birda Anunta Intentia Obtinere Autorizatiei

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2023
SC FERMA BIRDA SRL, anunta intentia de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitatea cu cod CAEN: 0149 Cresterea altor animale desfasurata la punctul de lucru din comuna Birda, Sat Birda, SAIVAN, NR. CADASTRAL 400057-C1, Jud Timis.

Petrom Titular Proiectului Demolare Platforma

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2023
OMV PETROM SA, titular al proiectului "Demolare platforma tehnologica. Abandonare sonda-6011" propus a fi amplasat in sat Calacea, com.Orțișoara, identificat prin CF nr.105978- Orțișoara, nr.top.105978, jud.Timiș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către A.P.M.Timiș, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Demolare platforma tehnologica. Abandonare
sonda.6011", propus a fi amplasat in sat Calacea, com.Orțisoara, identificat prin CF nr.105978- Orțișoara,
nr.top.105978, jud.Timiș. Proiectul deciziei de incadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M.Timiș din Timişoara, B-dul.Liviu Rebreanu nr.18-18A, in zilele de luni-joi, intre orele 8.00-16.30 si vineri intre orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro - Secţiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Timiș.

Anun Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2023
Anunț public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. OMV Petrom SA, anunta publicul interest asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul: "Lucrari de abandonare aferente sondei-997.Carei", amplasat in Carei (x=686823.23; y=308524.02), jud.Satu Mare. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate pe site-ul Agentiei pentru Protectia Mediului Satu Mare, http://apmsm.anpm.ro si la sediul titularului cu sediul in Bucuresti, sect.1, str.Coralilor, nr.22. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Satu Mare.
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Romania Libera
Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Romania Libera) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Ultimele
Anunturi CITATII
publicate in ziarul Romania Libera
Prin prezentul anunt informam cu privire la inregistrarea pe rolul Tribunalului Bucuresti a dosarului nr. 8499/3/2023 ce are obiect inregistrarea in Registrul Partidelor Politice a PARTIDULUI ALIANTA ... [Continuare Citatie]
Citatie privindu-i pe mostenitorii legali sau testamentari cu domiciliul necunoscut ai numitului POTARNICHE ȘTEFAN - HARITON, pentru a participa la dezbaterea procedurii succesorale a lui POTARNICHE ... [Continuare Citatie]
Eventualii mostenitori legali sau testamentari ai defunctului ION CONSTANTIN, decedat la data de 05.02.2022, cu ultimul domiciliu in Bucuresti, Aleea Magura Vulturului nr.4, sector 2, sunt invitati la... [Continuare Citatie]
C I T A T I E Nr. 1 emisa la data de 26.01.2023 Se citeaza toti succesibilii/mostenitorii defunctului JDREALA NICOLAE-PUIU, fiul lui Ion si Georgeta, nascut la data de 02.02.1971 in Timisoara, judet ... [Continuare Citatie]
Anunt privind deschiderea procedurii disparitiei si declarare judecatoreasca a mortii tatului meu Stoleriu Petru. Subsemnatul,Stoleriu Constantin, in calitate de fiu, public prezentul anunt de deschid... [Continuare Citatie]
Somatie emisa de Judecatoria Sannicolau Mare in dosar 2326/295/2022 prin care se aduce la cunostinta tuturor celor interesati ca petentii Podila Teodor si Podila Dorina Viorica domiciliati in Pesac nr... [Continuare Citatie]
NUMITII PETEAN LINA, VADUVA LUI JUSA VASILE, NASCUTA VARJOL VERONICA, POP SUSANA, POP SUSANA, SOTIA LUI MOCAN VASILE,, TOTI CU DOMICILIUL NECUNOSCUT SUNT CITATI LA JUDECATORIA TURDA LA DATA DE 13.05.2... [Continuare Citatie]
Numitii Petean Lina, vaduva lui Jusa Vasile, nascuta Varjol Veronica, Pop Susana, Pop Susana, sotia lui Mocan Vasile, toti cu domiciliul necunoscut sunt citati la Judecatoria Turda la data de 13.05.20... [Continuare Citatie]
URWIN MARK JAMES, cu ultimul domiciliu in LONDRA este chemat la Judecatoria Iasi, camera Sala 6, in ziua de 28.03.2023, Completul C30, ora 08:30, dosar nr. 23534/245/2021, in calitate de Parat, in pro... [Continuare Citatie]
URWIN SANDRA, cu ultimul domiciliu in LONDRA este chemata la Judecatoria Iasi, camera Sala 6, in ziua de 28.03.2023, Completul C30, ora 08:30, dosar nr. 23534/245/2021, in calitate de Parat, in proces... [Continuare Citatie]
Doamna Sandru Adriana-Otilia, cu domiciliu necunoscut, este chemata in ziua de 14.03.2023, ora 13:00 la sediul Societatii Profesionale Notariale Finaru din Municipiul Bucuresti, Strada Barbu Vacarescu... [Continuare Citatie]
Emisa in temeiul Rezolutiei din data de 06.01.2023 a presedintelui completului 29 din cadrul Judecatoriei Sectorului 1 in dosarul nr. 43640/299/2022. Prin cererea inregistrata pe rolul Judecatoriei Se... [Continuare Citatie]
Anuntam deschiderea procedurii de declarare judecatoreasca a mortii in dosarul nr. 755/258/2023 a Judecatoriei M-Ciuc, pentru numitii TANCZOS JOZSEF, TANCZOS BORBALA(nascuta BALINT) , TANCZOS GERGELY ... [Continuare Citatie]
Paratul Vulcan Corneliu domiciliata in sat. Padureni, com.Padureni jud. Vaslui este citat la Judecatoria Husi in data de 04.05.2023 ora 10.30 in dosarul nr.2624/244/2017 ce are ca obiect partaj , recl... [Continuare Citatie]
Subscrisa, Aktiv Lex Insolventa SPRL,in calitate de lichidator judiciar al debitorului Algirad Pan Grup SRL, anunta organizarea licitatiilor publice cu strigare pentru urmatoarele active aflate in pat... [Continuare Citatie]
Se citeaza mostenitorii cu domiciliu necunoscut ai defunctului Toma Gheorghe, decedat la 24 aprilie 2021, cu ultimul domiciliu in Municipiul Bucuresti, str. G. Calboreanu nr. 1. Sunteti invitat sa va ... [Continuare Citatie]
NUMITUL MARGINEAN IOAN, CU DOMICILIUL NECUNOSCUT ESTE CITAT LA JUDECATORIA TURDA, LA DATA DE 20.03.2023, ORA 9.00, IN CALITATE DE PARAT IN DOSAR NR 5316/328/2022.... [Continuare Citatie]
Paratii Mihaly Iuliana, Kacso Ileana, Mezei Miklos,Domokos Rozalia, Mezei Stefan, Biro Carolina sunt chemati in data de 22.03.2023 la Judecatoria Sighisoara in proces avand ca obiect hotarare care sa ... [Continuare Citatie]
Subsemnata Lazar Paraschiva cu ultimul domiciliu cunoscut in Radauti si cu resedinta in Italia, este citata pentru data de 07.09.2022, ora 11, in calitate de parata in dosar nr. 1215/285/2021, complet... [Continuare Citatie]
Subsemnata Lazar Paraschiva cu ultimul domiciliu cunoscut in Radauti si cu resedinta in Italia, este citata pentru data de 07.09.2022, ora 11, in calitate de parata in dosar nr. 1215/285/2021, complet... [Continuare Citatie]

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea


23 Mar 2023
#boycotAustria