Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 39 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 39 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Citatii
Popa Vasile Este Citat Judec Toria Turda

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

 

Detalii pentru anuntul "Popa Vasile Este Citat Judec Toria Turda":
Categoria: Citatii Judet:
Citatii Toata tara
Data publicarii: 10 Oct 2018 Expira pe: 15 Oct 2018
Textul anuntului:
POPA VASILE CĂCĂILĂ ESTE CITAT ÎN 18.10.2018 LA JUDECĂTORIA TURDA ÎN DOSAR CIVIL 5459/328/2017 PENTRU SUCCESIUNE.

 

Ultimele anunturi din categoria Citatii

Numitul Romanczoni Ianos Identic Ioan Ioan

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 12 Oct 2018
NUMITUL ROMANCZONI IANOS, IDENTIC CU ROMĂNŢEAN IOAN, CU ROMÂNŢEAN IOAN, CU RAMANCZAI IOAN SI CU ROMONŢI IOAN CU ULTIMUL DOMICILIU CUNOSCUT IN COM.TURENI ESTE CITAT LA JUDECATORIA TURDA LA DATA DE 13.12.2018 IN DOSAR NR.2313/328/2018.

Numita Rescu Este Citat Calitate Judecatoria

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 12 Oct 2018
NUMITA LĂZĂRESCU ANA ESTE CITATĂ IN CALITATE DE PÂRATĂ LA JUDECATORIA TURDA LA DATA DE 20.11.2018,SALA 2, ORA 8.30, IN DOSAR CIVIL NR.2234/328/2009*, IN PROCES CU SURD VASILE SI SURD GHEORGHE, AVÂND CA OBIECT FOND FUNCIAR.

Numi Mutu Fosta Damian Larisa Florentina

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 10 Oct 2018
Numiții Mutu (fosta Damian) Larisa Florentina, Damian Stefan si Stanciu (fosta Grigore) Camelia sunt chemati in calitate de pârâți in ziua de 31.10.2018 orele 08,30 la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti Complet C9, dosar 3544/300/2018 de către numitul Damian Pavel, în acțiune deschidere succesiune.

Doamna Prioteasa Victoria este chemata la Judecatoria Pitesti, Judetul Arges, in ziua de 19 Octombrie 2018, ora 08h30,

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 04 Oct 2018
Doamna Prioteasa Victoria cu ultimul domiciliul cunoscut in comuna Vedea - sat Izvorul De Jos ,Judetul Arges, este chemata la Judecatoria Pitesti, Judetul Arges, in ziua de 19 Octombrie 2018, ora 08h30, Complet C5-4V-sala 4 in calitate de parata in dosarul 20244/280/2017 avand ca obiect actiunea de partaj succesoral introdusa de reclamantul Prioteasa Constantin cu domiciliul in Bucuresti strada Aleea Barajul Cucuteni nr 8 bloc M7ASc 1 Et 2 ap 12 sector 3
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Romania Libera
Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Romania Libera) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Ultimele
Anunturi CITATII
publicate in ziarul Romania Libera
NUMITUL ROMANCZONI IANOS, IDENTIC CU ROMĂNŢEAN IOAN, CU ROMÂNŢEAN IOAN, CU RAMANCZAI IOAN SI CU ROMONŢI IOAN CU ULTIMUL DOMICILIU CUNOSCUT IN COM.TURENI ESTE CITAT LA JUDECATORIA TURDA LA DATA DE... [Continuare Citatie]
NUMITA LĂZĂRESCU ANA ESTE CITATĂ IN CALITATE DE PÂRATĂ LA JUDECATORIA TURDA LA DATA DE 20.11.2018,SALA 2, ORA 8.30, IN DOSAR CIVIL NR.2234/328/2009*, IN PROCES CU SURD VASILE SI SURD GHEORGHE, AV... [Continuare Citatie]
POPA VASILE CĂCĂILĂ ESTE CITAT ÎN 18.10.2018 LA JUDECĂTORIA TURDA ÎN DOSAR CIVIL 5459/328/2017 PENTRU SUCCESIUNE.... [Continuare Citatie]
Numiții Mutu (fosta Damian) Larisa Florentina, Damian Stefan si Stanciu (fosta Grigore) Camelia sunt chemati in calitate de pârâți in ziua de 31.10.2018 orele 08,30 la Judecatoria Sectorului 2 Buc... [Continuare Citatie]
Doamna Prioteasa Victoria cu ultimul domiciliul cunoscut in comuna Vedea - sat Izvorul De Jos ,Judetul Arges, este chemata la Judecatoria Pitesti, Judetul Arges, in ziua de 19 Octombrie 2018, ora 08h3... [Continuare Citatie]

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Anunt online pe 20 de bloguri

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Anunturi fonduri structurale, publicare raporturi fiscale anuale Ziarul Financiar

Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Ziare-Reviste.ro

Stiri

ziare

ziarul